• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Paarden accessoires van ManMat

Paarden accessoires van ManMat

ManMat heeft alles voor uw paard

Voor alle paardenliefhebbers hebben wij niet alleen paardentrailers voor de verkoop of verhuur. Maar wist u dat wij ook ManMat Nederland producten verkopen? Denk hierbij aan halsters, halstertouwen, trailerkettingen, vliegenfranjes, beenbeschermers, springschoenen, onderleggers en oornetjes.
ManMat Nederland

 

Kwaliteit van een ManMat halster

De ManMat halsters hebben wij in maat XS (shetlanders/a pony) t/m maat XXXL (o.a. Belgische trekpaarden). De halsters zijn fijn in gebruik voor het dagelijks gebruik maar ook voor het transport en leverbaar in 16 verschillend kleuren. Het ManMat halster bestaat uit speciale combinatie van materialen en is zelfs sterker dan een leer halster! Ook absorbeert het halster een minimale hoeveelheid aan water. Door het speciaal gewatteerd materiaal waarmee het halster onderlegt is zorgt dit voor een zeer comfortabel gevoel voor paard/pony en kan hierdoor lange tijd gedragen worden. Zonder het veroorzaken van schuur/irritatie plekken. Wat maakt het halster nou zo sterk? Boven het gewatteerde gedeelte zit een materiaal wat onder ander gebruikt wordt voor klimharnassen net als de sterke draad waarmee het halster gestikt wordt. De sluiting en ringen zijn gemaakt van gegoten brons en is aan de oppervlakte behandeld met chroom.
Halster paard ManMat

De halsters van ManMat zijn in diverse kleuren en maten leverbaar.

 

Elastische trailerriem van 70cm

De ManMat elastische trailerriem is gemaakt van een sterk elastiek dat ervoor zorgt dat jou paard of pony niet gehinderd wordt, onze trailerriem hebben een lengte van 70cm.
 

One size vliegenfransje

De vliegenfranjes zijn one size maar wel in diverse kleuren leverbaar. Te gebruiken op ManMat Halsters maar ook op men-/rijdhoofdstellen doormiddel van het klittenband aan beide zijdes.
 

Haltertouwen; individueel gevlochten met dikke karabijn klip

De halstertouwen zijn 2.5m lang inclusief een handvat en een extra dikke bronzen karabijn klip. Deze zijn leverbaar met klassieke en panieksluiting. De halstertouwen zijn leverbaar in 9 kleuren, van helemaal zwart tot zwart met een vrolijke kleur. De strengen van dit halstertouw zijn individueel gevlochten, dit voorkomt rafelen uitrekken van de vezels. De halstertouwen zijn met hetzelfde materiaal gemaakt als de lijnen voor het honden sleeën waar ook veel spanning op komt te staan.
 

Beenbeschermers en springschoenen

De ManMat beenbeschermers en springschoenen zijn gemaakt van een lichte niet-absorberend schuim dat slechts een minimale hoeveelheid water absorbeert. Na het contact met water blijven de beenbeschermers en springschoenen licht, maar ook het klittenband blijft goed stevig vastzitten. Zowel de beenbeschermers als springschoenen zijn in diverse maten verkrijgbaar. De kleur is zwart met een gekleurde bies, de bies is in meerdere kleuren leverbaar.
 

Onderleggers die schuurplekken verminderen

De ManMat onderleggers zijn verkrijgbaar in 16 kleuren en diverse maten van XXS 14x70 tot XXL 14x110, de onderleggers worden met zes klittenbandjes bevestigd aan het mentuig of long eersingel. De onderleggers verminderen de druk van het tuig en verminderd de kans op schuurplekken.
 

Oornetjes van een licht en ademend materiaal.

De ManMat oornetjes deze zijn net als alle andere ManMat artikelen voor het trainen leverbaar in 16 kleuren. Het oornetje heeft klittenband om deze vast te maken aan het hoofdstel en een koortje om vast te maken onder de kaak. De oortjes zijn gemaakt van een licht en ademend materiaal, hierdoor houden geen vocht vast maar exporteren dit naar buiten.


Misschien ook interessant om te lezen

Deze kortingsactie loopt t/m 31 oktober 2024 / Vol=Vol
Wat gebeurt er eigenlijk met een onderhoudsbeurt | Tips om zelf de trailer te controleren | Check de vloer