• BOVAG Gecertificeerd
  • Verkoop, verhuur & onderhoud
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Uw winkelwagen is leeg
menu

Aventa dakairco Generatie 2 | Wat is er vernieuwd

Aventa dakairco Generatie 2 | Wat is er vernieuwd

Aventa dakairco van de 2e generatie

De 2e generatie Dakairconditioningsysteem Aventa zorgt voor een uiterst aangename temperatuur en is bij zonder stil in gebruik. Wat benadrukt moet worden is het lage totale gewicht van de systemen, wat mogelijk wordt gemaakt door de installatie van de modernste technologieën. De traploos regelbare compressor zorgt voor uitstekende koelprestaties en zorgt in combinatie met de herziene nachtmodus voor rustige nachten. De klantvriendelijke luchtverdeler fungeert als designelement in het voertuig.

Kenmerken

Flexibel: naar wens te bedienen.
Laag geluidsniveau: bijzonder stil dankzij de nieuwe compressor en interne ventilator.
Slim: nieuwe luchtverdelers in verschillende uitvoeringen.
Lichtgewicht: het lichtste airconditioningsysteem in zijn soort dankzij een nieuw ontwerp.
Blikvanger: tijdloos design zowel binnen als buiten.
Multifunctioneel: verwarming met geïntegreerde warmtepomp (in alle drie de modellen)

Modelellen
Aventa comfort 2e generatie

• Krachtig: uitstekende koeling met 2500 Watt

Aventa compact plus 2e generatie
• Krachtig: uitstekende koeling met 2200 watt

Aventa compact 2e generatie
• Krachtig: uitstekende koeling met 1700 Watt
 

Technologie Aventa dakairco's

Met de 2e generatie Aventa airconditioningsystemen is de gewenste doeltemperatuur altijd gegarandeerd dankzij de nieuwe traploos regelbare compressor en de nieuwe traploos regelbare binnenventilator. De compressor wordt indien nodig automatisch geregeld. Voor meer rust 's nachts is er de verbeterde nachtmodus, waardoor het systeem voor aangename koelte zorgt met bijzonder weinig geluid. Als het te koud wordt, zorgt de geïntegreerde verwarmingsfunctie voor aangename temperaturen. De systemen kenmerken zich bovendien door hun lage aanloopstroom. Hierdoor zijn er geen problemen op campings met minder beveiliging.

 

Koelcapaciteit Aventa

De dakairco's overtuigen door hun uitstekende koelprestaties. Verkrijgbaar in de vermogensstanden 1700 W, 2200 W en 2500 W. Ze kunnen zowel koelen als verwarmen met een geïntegreerde warmtepomp.

 

Gebruiksgemak van Aventa airco

De apparaten kunnen eenvoudig worden bediend met een Bluetooth-afstandsbediening. De bediening kan ook via een van de panelen van het Truma iNet X-systeem of via de gelijknamige app. Als alternatief kan voor de bediening ook een nieuwe Truma CP Plus worden gebruikt.

Een airco in een caravan kan het comfort aanzienlijk verhogen, vooral tijdens warme zomerdagen. Hieronder zijn de voordelen en installatie-opties van een airco in een caravan opgesomd:

 

Voordelen van een airco in een caravan:

  1. Comfortabele temperatuur: Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in de caravan, ongeacht de buitentemperatuur.
  2. Luchtontvochtiging: Naast koeling kan een airco ook de luchtvochtigheid verminderen, wat helpt om een benauwd gevoel te voorkomen.
  3. Verbeterde luchtkwaliteit: Veel airco's hebben filters die stof, pollen en andere verontreinigingen uit de lucht kunnen filteren, wat de luchtkwaliteit verbetert.
  4. Betere slaapkwaliteit: Door de temperatuur in de caravan te reguleren, kunt u beter slapen, vooral tijdens warme nachten.
  5. Waardevermeerdering: Een goed geïnstalleerde airco kan de waarde van uw caravan verhogen, wat voordelig kan zijn bij verkoop.

Kosten van installatie:

  • Airco Aanschaf: De kosten van de airco zelf variëren afhankelijk van wel type van Aventa.
  • Extra's: Eventuele extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor aanpassingen aan de caravan of het installeren van een omvormer voor stroomvoorziening.

Voor het installeren van een Aventa airco kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Contact

 


Brochure dakairconditioningsysteem Aventa:
Bekijk hier de brochure

 



Misschien ook interessant om te lezen

Wat gebeurt er eigenlijk met een onderhoudsbeurt | Tips om zelf de trailer te controleren | Check de vloer
Heeft stikstof in banden nu wel of geen zin? Lees hier de voordelen en de nadelen